Menu

Entreprenør mekaniker søges

Vi søger en selvstændig, ansvarsbevidst mekanikker som kan vedligeholde, servicere og reparerer vores maskinpark. Du vil få en meget afvekslende hverdag med arbejde både på værkstedet samt i marken, hvor du i høj grad selv er med til at styre og planlægge din dag.

Du er uddannet entreprenørmaskinmekanikker eller lign. og har erfaring med entreprenørmaskiner. Vores maskinpark tæller alt lige fra pladevibratorer til store hydrauliske gravemaskiner på 70 ton.

Du er selvstændig og kan selv planlægge og styre din dag.

Du vil skulle bruge almindelge programmer som Excel og Office i din hverdag. Hvis du ikke er fortrolig med disse, er det ingen hindring, da vi gerne tilbyder efteruddannelse hvor der er behov for det.

Du vil få firmabil samt tilbydes firmatelefon og sundhedsforsikring.

Overenskomst
Overenskomst mellem Dansk Byggeri og Dansk Metal er gældende for ansættelsen.

Hvis ovenstående lyder interessant, kontakt da Jesper Chrestensen på tlf 7482 6490 eller send en ansøgning til jec@ottochrestensen.dk

 

 

Udlejning

Firmaet råder over en alsidig maskinpark, der gør jer i stand til at udføre en bred vifte af anlægs- og vedligeholdelsesopgaver.

Klik dig ind og se mulighederne.

Læs mere
byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen er autoriseret kloak-mester, og er tilsluttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Klik her for at læse mere om vores kvalitetskontrol.

byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen A/S

I 1964 blev maskinstationen solgt fra og fra dette tidspunkt beskæftigede firmaet sig udelukkende med entreprenørarbejde. Firmaet har gennem årene været entreprenør på mange større projekter i det syd- og sønderjyske.

Læs mere om os

Hovedkontor

Stensbækvej 16, Arnum
6510 Gram

Tlf: +45 74 82 64 90
Fax: +45 74 82 65 98

oc@ottochrestensen.dk

Facebook: https://www.facebook.com/Otto-Chrestensen-AS-472344452798293/?ref=aymt_homepage_panel

Vore kontortider er:

Mandag - torsdag 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 12.30