Menu
FB billede

Bronzevej Genbrugsplads

Kolding Kommune ønsker at erstatte den gamle genbrugsplads på Bronzevej med en ny og fremtidssikret plads der samtidig samler andre aktiviteter i forbindelse med håndtering af affald.

Den nye genbrugsplads placeres derfor i tilknytning til den eksisterende miljøterminal på Bronzevej.

Pladsens indretning er indtænkt i en større helhed, hvor der samles aktiviteter for direkte genbrug og cirkulær tænkning. Pladsen indrettes således at der sker mest mulig adskillelse af brugerkørsel og driftsaktiviteter. I Miljøterminalen indrettes faciliteter til direkte genbrug, modtagelse af farligt affald, elektronikaffald samt aktiviteter for fremmelse af genbrug.

Ligeledes indrettes der mandskabsfaciliteter i Miljøterminalen.

Grunden har adresse på Bronzevej 3, 6000 Kolding.

Grunden er ca. 23.000 m² og er placeret i forbindelse med den eksisterende miljøterminal og er opdelt i ca. 6.300 m² brugerområde og ca. 16.700 m² driftsområde.

Nord for Miljøterminalen bygges en ny uopvarmet stålhal på ca. 650 m2 til lagerfaciliteter

Projekt

Bygherre:Kolding Kommune
Rådgiver:Cowi A/S
Tidsplan:Sept. 2018 - April 2019

Arbejdet omfatter

Projektet omfatter følgende:

  • Jordarbejder
  • Afvandingsarbejder
  • Brolægningsarbejder
  • Asfaltarbejder
  • Betonarbejder
  • El-arbejder
  • VVS-arbejder

Projektet omfatter opførelse af ny halbygning samt nye arealer til håndtering af affald. Her opføres halvtagskonstruktion til at skabe lå for. Halbygningen opføres som en kold stålhal. Derudover placeres der en støttemur af L-elementer langs noget af genbrugspladsen periferi.

 

Udlejning

Firmaet råder over en alsidig maskinpark, der gør jer i stand til at udføre en bred vifte af anlægs- og vedligeholdelsesopgaver.

Klik dig ind og se mulighederne.

Læs mere
byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen er autoriseret kloakmester, og er tilsluttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Klik her for at læse mere om vores kvalitetskontrol.

byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen A/S

I 1964 blev maskinstationen solgt fra og fra dette tidspunkt beskæftigede firmaet sig udelukkende med entreprenørarbejde. Firmaet har gennem årene været entreprenør på mange større projekter i det syd- og sønderjyske.

Læs mere om os

Hovedkontor

Stensbækvej 16, Arnum
6510 Gram

Tlf: +45 74 82 64 90

oc@ottochrestensen.dk

Facebook

Vore kontortider er:

Mandag - torsdag 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 12.30