Menu
IMG 0074

Trafiksanering Rødding Skole

Projekt

Bygherre:Vejen Kommune
Tidsplan:Juni - september 2017

Arbejdet omfatter

Projektet er opdelt i 2 etaper.

Etape 1 omhandler projektet foran skolen. Eksisterende parkeringsplads og areal med cykelparkering ombygges til en afsætningsrundkørsel og mindre parkeringsplads til gæster. Eksisterende grusvej ombygges med belægnings sten og der etableres cykelparkering. Bemærk at ny cykelparkering bagved skolen skal etableres i etape 1.

Etape 1

Etape 2

Etape 2 omhandler etablering af parkeringsplads, samt nyt fortov langs Rytterdam. Eksisterende parkeringsplads berøres stort set ikke i etape 2. Der etableres en ny parkeringsplads for lærere og der etableres en lille adgangsvej til parkeringspladsen.

Langs Rytterdam skal der etableres nyt fortov med kantsten.

Udlejning

Firmaet råder over en alsidig maskinpark, der gør jer i stand til at udføre en bred vifte af anlægs- og vedligeholdelsesopgaver.

Klik dig ind og se mulighederne.

Læs mere
byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen er autoriseret kloakmester, og er tilsluttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Klik her for at læse mere om vores kvalitetskontrol.

byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen A/S

I 1964 blev maskinstationen solgt fra og fra dette tidspunkt beskæftigede firmaet sig udelukkende med entreprenørarbejde. Firmaet har gennem årene været entreprenør på mange større projekter i det syd- og sønderjyske.

Læs mere om os

Hovedkontor

Stensbækvej 16, Arnum
6510 Gram

Tlf: +45 74 82 64 90

oc@ottochrestensen.dk

Facebook

Vore kontortider er:

Mandag - torsdag 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 12.30