Menu
Ny grasten 2

Kloakseparering Gråsten

Projekt

Bygherre:Sønderborg Forsyning
Rådgiver:Rambøll
Tidsplan:2021-2022

Arbejdet omfatter

Projektet ”kloakseparering af Gråsten” omfatter 6 etaper i midtbyen. Dette er 3. etape. Ejendommen i området er i dag semi-separeret. Det betyder, at mange ejendomme har facaden mod gaderne kloaksepareret, mens gårdene bag ejendommene fortsat er fælleskloakeret. Ved denne kloakseparering skal alle ejendomme kunne lave en fuld kloakseparering, hvor al regnvand føres til regnvandssystemet, mens spildevand føres til spildevandssystemet.

På Jernbanegade skal spildevand i den nordlige ende tilsluttes et system på Torvet, mens regnvand skal udledes via eksisterende udløb til Slotssøen. Fra den sydlige del af Jernbanegade løber spildevand videre via Ringgade til hovedpumpestationen på Emmas Have. Regnvand løber ligeledes via Ringgade til eksisterende udløb i Sildekule.

Spildevand fra Stengeroddevej løber via Toldbodgade til hovedpumpestationen på Emmas Have, mens regnvand tilsluttes eksisterende udløb til Sildekule.

Udlejning

Firmaet råder over en alsidig maskinpark, der gør jer i stand til at udføre en bred vifte af anlægs- og vedligeholdelsesopgaver.

Klik dig ind og se mulighederne.

Læs mere
byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen er autoriseret kloakmester, og er tilsluttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Klik her for at læse mere om vores kvalitetskontrol.

byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen A/S

I 1964 blev maskinstationen solgt fra og fra dette tidspunkt beskæftigede firmaet sig udelukkende med entreprenørarbejde. Firmaet har gennem årene været entreprenør på mange større projekter i det syd- og sønderjyske.

Læs mere om os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hovedkontor

Stensbækvej 16, Arnum
6510 Gram

Tlf: +45 74 82 64 90

oc@ottochrestensen.dk

facebook icon square 32x32 linkedin icon square 32x32

Vores kontortider er:

Mandag - torsdag 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 12.30