Menu
Tegning

Ressourcecenter Haderslev

Projekt

Bygherre:Haderslev Affald A/S
Tidsplan:2021

Arbejdet omfatter

I samarbejde med Provas skal vi etablere en ny genbrugsplads på Knavvej lige syd for Haderslev by. Den nye genbrugsplads kommer til at erstatte den 25 år gamle genbrugspladsen på Fjordagerbakke i Haderslev. Den nuværende plads har for lille en kapacitet, eftersom der er kommet stigende krav om en bedre sortering af de genanvendelige fraktioner. Der er derudover også et stort behov for at forbedre serviceniveauet for forbrugerne. 

Med den nye genbrugsplads bliver der mulighed for at skabe en fremtidssikret, bæredygtig og brugervenlig plads, med fokus på optimeret håndtering af affald, miljø- og klimaløsninger. 

Læs mere her: Ressourcecenter Haderslev

 

 

 

Udlejning

Firmaet råder over en alsidig maskinpark, der gør jer i stand til at udføre en bred vifte af anlægs- og vedligeholdelsesopgaver.

Klik dig ind og se mulighederne.

Læs mere
byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen er autoriseret kloakmester, og er tilsluttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Klik her for at læse mere om vores kvalitetskontrol.

byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen A/S

I 1964 blev maskinstationen solgt fra og fra dette tidspunkt beskæftigede firmaet sig udelukkende med entreprenørarbejde. Firmaet har gennem årene været entreprenør på mange større projekter i det syd- og sønderjyske.

Læs mere om os

Hovedkontor

Stensbækvej 16, Arnum
6510 Gram

Tlf: +45 74 82 64 90

oc@ottochrestensen.dk

Facebook

Vore kontortider er:

Mandag - torsdag 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 12.30