Menu
Erlev Bjerge3

Erlev Bjerge - Buslomme mm.

Projekt

Bygherre:Haderslev Kommune
Rådgiver:RoadEng ApS
Tidsplan:Oktober - November 2020

Arbejdet omfatter

Ny Buslomme:
For buslommen langs Erlev Bjerge, omfatter arbejderne anlæggelse af en buslomme i den grønne skillerabat mellem kørebanen og eksisterende cykelsti. For at der kan gøres plads til busperron og et vente område, er det nødvendigt at forlægge en kortere strækning af den eksisterende cykelsti.

Vejudvidelse og hævet sti krydsning ved Gammel Hørregårdsvej:
Entreprisen har to del arbejder. Den ene omhandler en vejudvidelse lange den nordvestlige side af Gammel Hørregårdsvej, fra T-krydset ved Forsetesvej og frem til den hævede sti krydsning. Vej bredden øges fra ca. 5,5 meter til 6,0 meter. I alt ca. 85 m2.

Udlejning

Firmaet råder over en alsidig maskinpark, der gør jer i stand til at udføre en bred vifte af anlægs- og vedligeholdelsesopgaver.

Klik dig ind og se mulighederne.

Læs mere
byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen er autoriseret kloakmester, og er tilsluttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Klik her for at læse mere om vores kvalitetskontrol.

byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen A/S

I 1964 blev maskinstationen solgt fra og fra dette tidspunkt beskæftigede firmaet sig udelukkende med entreprenørarbejde. Firmaet har gennem årene været entreprenør på mange større projekter i det syd- og sønderjyske.

Læs mere om os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hovedkontor

Stensbækvej 16, Arnum
6510 Gram

Tlf: +45 74 82 64 90

oc@ottochrestensen.dk

facebook icon square 32x32 linkedin icon square 32x32

Vores kontortider er:

Mandag - torsdag 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 12.30