Menu
Projekt

Vådområde Hølleskov

Etableringen af monivådområdet vil betyde, at området kommer til at rense drænvandet fra 45 Ha og er således med til at fjerne betydelige mængder kvælstof og fosfor fra vandmiljøet, når det står færdigt.

Projekt

Bygherre:Claus M. Schmidt
Tidsplan:April - Juni 2021

Arbejdet omfatter

Projektet omfatter jord- og afvandingsarbejder i forbindelse med etablering af 0,43 Ha stort minivådområde.

Der skal graves 3 mindre bassiner med en dybde på 1 meter og et sedimentationsbassin.

Afvandingsarbejdet omfatter etablering af 2 nye ø600 mm indløbsbrønd og en ø1000 mm udløbsbrønd, som forbinder bassinerne og fordeler vand ud i lavvandsområderne.

Udlejning

Firmaet råder over en alsidig maskinpark, der gør jer i stand til at udføre en bred vifte af anlægs- og vedligeholdelsesopgaver.

Klik dig ind og se mulighederne.

Læs mere
byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen er autoriseret kloakmester, og er tilsluttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Klik her for at læse mere om vores kvalitetskontrol.

byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen A/S

I 1964 blev maskinstationen solgt fra og fra dette tidspunkt beskæftigede firmaet sig udelukkende med entreprenørarbejde. Firmaet har gennem årene været entreprenør på mange større projekter i det syd- og sønderjyske.

Læs mere om os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hovedkontor

Stensbækvej 16, Arnum
6510 Gram

Tlf: +45 74 82 64 90

oc@ottochrestensen.dk

facebook icon square 32x32 linkedin icon square 32x32

Vores kontortider er:

Mandag - torsdag 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 12.30