Menu
Gram

Restaurering af faunapassage ved Gram Slot

Projekt

Bygherre:Naturstyrelsen Vadehavet
Rådgiver:Orbicon
Tidsplan:Maj - September 2020

Arbejdet omfatter

Projektet omfatter restaurering af ca. 700 m vandløb, hvoraf en del af vandløbet skal udvides og dele af vandløbsbunden hæves. Der skal opgraves ca 10.250 m3 jord og stenmateriale i forbindelse med udvidelsen af åen, og der udlægges strygsten, gydegrus mm i str. 32 mm - 600 mm - i alt skal der tilføres ca. 10.000 m3 sten til at hæve bunden samt stensikring.

Under udførelse af projektet vil hele hele Gram Ås vandføring afledes gennem et midlertidigt vandløbsstykke til sø-kanalen og videre gennem Gram Slotssø. Dette sker ved at etablere et midlertidigt vandløbsstykke på ca. 50 m.

Billeder fra projektet:

Udlejning

Firmaet råder over en alsidig maskinpark, der gør jer i stand til at udføre en bred vifte af anlægs- og vedligeholdelsesopgaver.

Klik dig ind og se mulighederne.

Læs mere
byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen er autoriseret kloakmester, og er tilsluttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Klik her for at læse mere om vores kvalitetskontrol.

byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen A/S

I 1964 blev maskinstationen solgt fra og fra dette tidspunkt beskæftigede firmaet sig udelukkende med entreprenørarbejde. Firmaet har gennem årene været entreprenør på mange større projekter i det syd- og sønderjyske.

Læs mere om os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hovedkontor

Stensbækvej 16, Arnum
6510 Gram

Tlf: +45 74 82 64 90

oc@ottochrestensen.dk

facebook icon square 32x32 linkedin icon square 32x32

Vores kontortider er:

Mandag - torsdag 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 12.30