Menu
Filso

Steder i landskabet - Filsø

Besøgs stedet ved Filsø er en del af ”Steder i landskabet”, som Realdania har lanceret som en del af kampagnen ”Stedet tæller”. Realdania, Aage V. Jensens Natur Fond og Naturstyrelsen samarbejder om projektets realisering.

Læs mere her:

Steder i landskabet og Besøgssted ved Filsø

Projekt

Bygherre:Naturstyrelsen
Rådgiver:Schønherr A/S
Tidsplan:2017

Arbejdet omfatter

Projektet omfatter etablering af en ny ankomstvej og parkeringsarealer i grus, stier og udsigtsplatform i beton samt beplantning.

Billeder af det færdige projekt:

Udlejning

Firmaet råder over en alsidig maskinpark, der gør jer i stand til at udføre en bred vifte af anlægs- og vedligeholdelsesopgaver.

Klik dig ind og se mulighederne.

Læs mere
byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen er autoriseret kloakmester, og er tilsluttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Klik her for at læse mere om vores kvalitetskontrol.

byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen A/S

I 1964 blev maskinstationen solgt fra og fra dette tidspunkt beskæftigede firmaet sig udelukkende med entreprenørarbejde. Firmaet har gennem årene været entreprenør på mange større projekter i det syd- og sønderjyske.

Læs mere om os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hovedkontor

Stensbækvej 16, Arnum
6510 Gram

Tlf: +45 74 82 64 90

oc@ottochrestensen.dk

facebook icon square 32x32 linkedin icon square 32x32

Vores kontortider er:

Mandag - torsdag 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 12.30