Menu

Trafiksanering Rødding Skole og Galaksen

Projekt

Bygherre:Vejen Kommune
Tidsplan:Sommer 2022

Arbejdet omfatter

Arbejdet indebærer bl.a.:

Fortov langs Rytterdam
Langs Rytterdam skal der etableres nyt fortov i belægningssten med kantsten.

Parkeringsplads og afsætningslomme
Omhandler færdiggørelse af eks. grus parkeringsplads med asfaltbelægning, samt etablering af fortove og afsætningspladser og de nye parkeringsforhold mellem skolen og børnehaven Galaksen.


Cykelsti og hævet flade
Omhandler etablering af hævet flade på eksisterende vej Østerbyvej og dobbeltrettet cykelsti fra den hævede flade og frem til Rødding Nørregade.
Ved Rødding Nørregade passerer stien gennem et mindre kratområde, hvor der skal fældes 5-6 mellemstore træer og lidt buskads. 
Ved den hævede flade Østerbyvej skal der også fældes træer og krat på den nordlige side rundt i kurven af ​​​​vejen. Dette arbejde skal være indregnet i post 2.1.1.
Afgravet muld ud planeres på nye rabatter mv.

 

Udlejning

Firmaet råder over en alsidig maskinpark, der gør jer i stand til at udføre en bred vifte af anlægs- og vedligeholdelsesopgaver.

Klik dig ind og se mulighederne.

Læs mere
byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen er autoriseret kloakmester, og er tilsluttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Klik her for at læse mere om vores kvalitetskontrol.

byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen A/S

I 1964 blev maskinstationen solgt fra og fra dette tidspunkt beskæftigede firmaet sig udelukkende med entreprenørarbejde. Firmaet har gennem årene været entreprenør på mange større projekter i det syd- og sønderjyske.

Læs mere om os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hovedkontor

Stensbækvej 16, Arnum
6510 Gram

Tlf: +45 74 82 64 90

oc@ottochrestensen.dk

facebook icon square 32x32 linkedin icon square 32x32

Vores kontortider er:

Mandag - torsdag 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 12.30