Menu
cykelsti

Skolesti ved Hærvejsskolen

Projekt

Bygherre:Aabenraa Kommune
Rådgiver:Rambøll
Tidsplan:August - December 2019

Arbejdet omfatter

Entreprisen omfatter i hovedtræk jord-, afvandings-, belægnings-, brolægnings- og afmærkningsarbejder for skolestiforbindelse til øvrigt stinet ved Hærvejsskolen på Fladhøjvej i Rødekro.

Cykelforbindelsen omfatter dobbeltrettet cykelsti i vestlige side af Hærvejen samt udvidelse af Ringvej for etablering af kant- og cykelbaner samt tilslutning med ramper til eksisterende stinet ved Hærvejsskolen.

Entreprisen omfatter desuden etablering af fortov på delstrækning på Rise Bygade.

Udlejning

Firmaet råder over en alsidig maskinpark, der gør jer i stand til at udføre en bred vifte af anlægs- og vedligeholdelsesopgaver.

Klik dig ind og se mulighederne.

Læs mere
byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen er autoriseret kloakmester, og er tilsluttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Klik her for at læse mere om vores kvalitetskontrol.

byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen A/S

I 1964 blev maskinstationen solgt fra og fra dette tidspunkt beskæftigede firmaet sig udelukkende med entreprenørarbejde. Firmaet har gennem årene været entreprenør på mange større projekter i det syd- og sønderjyske.

Læs mere om os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hovedkontor

Stensbækvej 16, Arnum
6510 Gram

Tlf: +45 74 82 64 90

oc@ottochrestensen.dk

facebook icon square 32x32 linkedin icon square 32x32

Vores kontortider er:

Mandag - torsdag 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 12.30