Menu
Sogaard

Søgårdlejren

Projekt

Bygherre:Forsvarets Ejendomsstyrelse
Tidsplan:April - September 2021

Arbejdet omfatter

Projektet omhandler en rydning af terræn, el-master, dieseltank, vejskilte og vejudstyr, samt en nedrivning af vaskeplads og tankgrave mm. Derudover skal vi bortskaffe ca. 2.500 m3 jord og ca. 6000 m3 forurenet jord. Vi skal derefter etablere en ny tankgrav og genopsætte dieseltanken, samt etablere en ny påfyldningsplads for dieselolie i beton, lave overdækning over påfyldningsplads og 20.000 dieseltank, ny olie- og benzinudskiller og lave belægning beregnet for 10 tons akseltryk og afstribning af 20 p-pladser på den nye belægning. 

 

 

Udlejning

Firmaet råder over en alsidig maskinpark, der gør jer i stand til at udføre en bred vifte af anlægs- og vedligeholdelsesopgaver.

Klik dig ind og se mulighederne.

Læs mere
byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen er autoriseret kloakmester, og er tilsluttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Klik her for at læse mere om vores kvalitetskontrol.

byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen A/S

I 1964 blev maskinstationen solgt fra og fra dette tidspunkt beskæftigede firmaet sig udelukkende med entreprenørarbejde. Firmaet har gennem årene været entreprenør på mange større projekter i det syd- og sønderjyske.

Læs mere om os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hovedkontor

Stensbækvej 16, Arnum
6510 Gram

Tlf: +45 74 82 64 90

oc@ottochrestensen.dk

facebook icon square 32x32 linkedin icon square 32x32

Vores kontortider er:

Mandag - torsdag 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 12.30