Menu

Anlægs / belægningsarbejde

Otto Chrestensen A/S udfører alt inden for jord-, og belægningsarbejde. Vi har mange års erfaring og råder samtidig over en stor maskinpark, der gør, at ingen opgave er for lille eller for stor til os.

Vi udfører jordarbejde for byggerier, nye udstykninger i form af byggemodninger, veje, stier, fortove, gaderenoveringer mm. Groft sagt alt hvad der har med jord og belægning at gøre. 

Vi har bl.a. lavet Genforeningsparken i Aabenraa.

Kunne du tænke dig at se nogle af vores andre færdige projekter så klik: HER

Udlejning

Firmaet råder over en alsidig maskinpark, der gør jer i stand til at udføre en bred vifte af anlægs- og vedligeholdelsesopgaver.

Klik dig ind og se mulighederne.

Læs mere
byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen er autoriseret kloakmester, og er tilsluttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Klik her for at læse mere om vores kvalitetskontrol.

byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen A/S

I 1964 blev maskinstationen solgt fra og fra dette tidspunkt beskæftigede firmaet sig udelukkende med entreprenørarbejde. Firmaet har gennem årene været entreprenør på mange større projekter i det syd- og sønderjyske.

Læs mere om os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hovedkontor

Stensbækvej 16, Arnum
6510 Gram

Tlf: +45 74 82 64 90

oc@ottochrestensen.dk

facebook icon square 32x32 linkedin icon square 32x32

Vores kontortider er:

Mandag - torsdag 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 12.30