Menu

Historie

I dag er det fjerde generation Chrestensen, Jesper Chrestensen, der står for den daglige ledelse. Firmaet beskæftiger ca. 40 mand i højsæsonen.

Firmaet har gennem årene været entreprenør på mange større projekter i det syd- og sønderjyske.

1937 → Nicolai Christensen startede virksomhed.

1953 → Thomas og Otto Chrestensen overtog virksomheden fra deres far.

1956 → De to brødre deler virksomheden op mellem sig. Firmaet i Spandet blev nu drevet af Otto Chrestensen alene. 

1960'erne → Beskæftigelsen var mest afvandingsarbejder og maskinudlejning. 

1964 → Maskinstationen blev solgt fra og fra dette tidspunkt beskæftigede firmaet sig udelukkende med entreprenørarbejde. 

1970'erne → Udførte firmaet en del byggemodninger for de omkringliggende kommuner.

1979 → I starten blev det hele styret fra hjemmet i Spandet, men firmaet flyttede til Arnum da man byggede værksted og kontorbygninger her. På dette tidspunkt begyndte 3. generation, Holger Chrestensen, at være en del af den daglige ledelse. 

1979-1982 → Deltog firmaet i forstærkningen af Ribe diget og bygningen af det fremskudte dige ved Højer. 

1999 → Efter orkanen i december 1999 retablerede firmaet det ødelagte Juvre dige og diget ved Rejseby. Ligeledes begyndte virksomheden også at specialisere sig i rydning af stormfald, og står for en stor del af oprydningen på Lindet Statsskovdistrikt efter orkanen.

2011 → Jesper Chrestensen kommer tilbage til firmaet og bliver en del af den daglige ledelse.

2021 → Holger Chrestensen, som har været en del af Otto Chrestensen A/S i mere end 40 år, træder et skridt tilbage. Ejerkredsen udvides derfor med Jan Schmidt, så ejerkredsen fremover består af Jesper Chrestensen, Holger Chrestensen og Jan Schmidt.

2021 → Skiftet logo og navn.

I dag → Arbejder firmaet primært for kommuner og forsyningsselskaber med kloakering, byggemodninger og meget andet. Herudover har firmaet specialiseret sig i naturgenopretning for både offentlige bygherrer og fonde.

 

Udlejning

Firmaet råder over en alsidig maskinpark, der gør jer i stand til at udføre en bred vifte af anlægs- og vedligeholdelsesopgaver.

Klik dig ind og se mulighederne.

Læs mere
byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen er autoriseret kloakmester, og er tilsluttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Klik her for at læse mere om vores kvalitetskontrol.

byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen A/S

I 1964 blev maskinstationen solgt fra og fra dette tidspunkt beskæftigede firmaet sig udelukkende med entreprenørarbejde. Firmaet har gennem årene været entreprenør på mange større projekter i det syd- og sønderjyske.

Læs mere om os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hovedkontor

Stensbækvej 16, Arnum
6510 Gram

Tlf: +45 74 82 64 90

oc@ottochrestensen.dk

facebook icon square 32x32 linkedin icon square 32x32

Vores kontortider er:

Mandag - torsdag 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 12.30