Menu

Entrepriseleder

Entrepriseleder

• Er du klar til at tage næste skridt i din karriere?
• Kan du styre større og mindre projekter?
• Skaber du gode samarbejdsrelationer?

Hos Otto Chrestensen A/S udfører vi entreprenøropgaver som både hoved- og underentreprenør for såvel private som offentlige kunder i hele det sydjyske område. Som Entrepriseleder bliver du således et omdrejningspunkt ved at udføre dine opgaver, hvor du kommer til at arbejde med projektet, fra vi modtager opgaven, og til du overdrager arbejdet til kunden. Du får således ansvaret for at koordinere og føre tilsyn med vores arbejde overfor kunder, lodsejere, underleverandører og vores medarbejdere. Du skal derfor være i stand til at kunne tage teten, når det er nødvendigt, samtidig med at du begår dig respektfuldt overfor alle samarbejdspartner.

Vi ønsker at være en ansvars- og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, hvorfor du skal være i stand til at planlægge, gennemføre og følge op på dine projekter, således at overholde de aftalte deadlines samt den aftalte pris, uden at der gås på kompromis med kvalitet og den faglige. korrekte udførelse. Du får ansvaret for indkøb, sikkerhed samt kvalitetssikringen på dine projekter og har den indirekte ledelse af de tilknyttede medarbejdere og underleverandører. Jobbet kræver derfor, at du er synlig overfor samarbejdspartnere og medarbejdere.

Dine overordnede opgaver er:
• Gennemførelse af kalkulationer og tilbudsberegning
• Varetagelse af projektledelsen på større som mindre projekter indenfor f.eks. kloakering, byggemodning, udstykning, trafiksanering, belægning o.lign.
• Deltagelse i rådgivnings-, licitations-, kunde- og byggemøder
• Strukturering af byggepladsen, herunder planlægning, gennemførelse og opfølgning samt koordinering mellem forskellige faggrupper, samarbejdspartnere, underentreprenører og kunder
• Overdragelse af dine projekter til kunden

Dine opgaver spænder bredt, og du bliver det vigtige omdrejningspunkt i dine projekter, hvor du tager ejerskab for alle opgaverne i projekterne. Du får en afvekslende hverdag, hvor en stor del af tiden foregår ude ”i marken”, dog kombineret med tid på kontoret. For at få succes i stillingen skal du kunne administrere din egen tid og opgaver. Endvidere skal du kunne begå dig på forskellige niveauer og skabe relationer samt være tillidsvækkende.
Dine projekter ligger som udgangspunkt i det sydlige Danmark, syd for motorvejen mellem Esbjerg og Kolding, og vores kontor ligger centralt i området ved Arnum.

Din indgang til jobbet kan være mange, din uddannelsesmæssige baggrund er ikke den vigtigste, den kan f.eks. være struktør, kloakmester, anlægs- eller bygningskonstruktør el.lign., måske er du formand for et sjak i dag - altså gerne en praktisk baggrund kombineret med lidt erfaringer med ovnstående opgaver. Det er en fordel, hvis du har kendskab til kloakering og jordarbejde. Du skal kunne arbejde struktureret, have økonomiforståelse og kvalitetssans samt være vant til at bruge Office-pakken. B-kørekort er påkrævet i stillingen.
Vi har en flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone, hvor godt humør og en fleksibel samt positiv tilgang til hinanden og opgaverne præger vores hverdag.

Otto Chrestensen samarbejder med HR Supporten, som deltager i rekrutteringsprocessen. Du skal sende din ansøgning via jobindex.dk. Ansøgningsfristen er d. 28. februar. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Jesper Chrestensen, tlf. 2063 5227 eller HR Partner René Høegh Pedersen (HR Supporten), tlf. 3045 0367.

_____________________________________________________________________________________________

Otto Chrestensen A/S har mere end 50 års erfaring og har siden 1964 været en entreprenørforretning. I dag ledes forretningen af ​​4. generation og beskæftiger 40 medarbejdere. Otto Chrestensen A/S har stor erfaring inden for jord, kloak, belægning og naturgenoprettelse og udfører opgaver for både offentlige og private bygherrer, primært i Syd- og Sønderjylland.

Udlejning

Firmaet råder over en alsidig maskinpark, der gør jer i stand til at udføre en bred vifte af anlægs- og vedligeholdelsesopgaver.

Klik dig ind og se mulighederne.

Læs mere
byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen er autoriseret kloakmester, og er tilsluttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Klik her for at læse mere om vores kvalitetskontrol.

byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen A/S

I 1964 blev maskinstationen solgt fra og fra dette tidspunkt beskæftigede firmaet sig udelukkende med entreprenørarbejde. Firmaet har gennem årene været entreprenør på mange større projekter i det syd- og sønderjyske.

Læs mere om os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hovedkontor

Stensbækvej 16, Arnum
6510 Gram

Tlf: +45 74 82 64 90

oc@ottochrestensen.dk

facebook icon square 32x32 linkedin icon square 32x32

Vores kontortider er:

Mandag - torsdag 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 12.30