Menu

Opstart af nye projekter

29-10-2020
Opstart af nye projekter

Vi er i løbet af de sidste uger startet op på flere nye projekter i bla. Erlev Bjerge, Haderslev og Ribe.

I Erlev er vi startet op på projektet: Erlev Bjerge - Buslomme mm. for Haderslev Kommune og RoadEng ApS. Her laver vi en buslomme i den grønne skillerabat mellem kørebanen og eksisterende cykelsti. Derudover laver vi en vejudvidelse langs den nordvestlige side af Gammel Hørregårdsvej, fra T-krydset ved Forsetesvej og frem til den hævede sti krydsning. Vej bredden øges fra ca. 5,5 meter til 6,0 meter. I alt ca. 85 m2.

I Ribe er vi startet op på projektet: Klimasikring Ribe for Esbjerg Kommune og Rambøll. Her laver vi kloak- og jordarbejde til klimasikring af nævnte ejendomme, ved etablering af faskiner, trug og en nedsivningslavning. Ejendomme er beliggende på Tangevej 10 (matrikel 544a og 544h) og Gjørtz Plads 2 (matrikel 516f), 6760 Ribe.

Billeder fra Erlev Bjerge:

Billeder fra Klimasikring Ribe:

Udlejning

Firmaet råder over en alsidig maskinpark, der gør jer i stand til at udføre en bred vifte af anlægs- og vedligeholdelsesopgaver.

Klik dig ind og se mulighederne.

Læs mere
byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen er autoriseret kloakmester, og er tilsluttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Klik her for at læse mere om vores kvalitetskontrol.

byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen A/S

I 1964 blev maskinstationen solgt fra og fra dette tidspunkt beskæftigede firmaet sig udelukkende med entreprenørarbejde. Firmaet har gennem årene været entreprenør på mange større projekter i det syd- og sønderjyske.

Læs mere om os

Hovedkontor

Stensbækvej 16, Arnum
6510 Gram

Tlf: +45 74 82 64 90

oc@ottochrestensen.dk

Facebook

Vore kontortider er:

Mandag - torsdag 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 12.30