Menu

Generationsskifte samt udvidelse af ejerkredsen

01-04-2021
Generationsskifte samt udvidelse af ejerkredsen

Otto Chrestensen A/S gennemfører generationsskifte og opruster ledelsen med udvidelse af ejerkredsen.

Otto Chrestensen A/S har siden 2015 været igennem et generationsskifte, hvilket pr. 1. April 2021 nu er gennemført. Generationsskiftet betyder at det nu er Jesper Chrestensen, 4. Generation i den mere end 60 år gamle entreprenørvirksomhed, som har overtaget aktiemajoriteten.

I fortsættelse af den positive udvikling virksomheden har gennemgået de senere år har Jesper Chrestensen valgt at udvide ledelsen og ejerkredsen, for fortsat at kunne yde den høje service og kvalitet som virksomheden er kendt for.

Ejerkredsen udvides derfor med Jan Schmidt, så ejerkredsen fremover består af Jesper Chrestensen, Holger Chrestensen og Jan Schmidt.

Jan Schmidt har været en del af Otto Chrestensen A/S siden 2019, og har et godt kendskab til virksomheden og vores medarbejdere. Jan Schmidt bliver fremover ansvarlig for produktion, og dermed udførelse af projekterne i samarbejde med vores dygtige og engagerede medarbejdere.

Jesper Chrestensen, som også kan fejre 10 års jubilæum d. 1. April, fortsætter som direktør, og vil fremover hovedsageligt fokusere på salg, kundekontakt og udvikling af virksomheden.

Holger Chrestensen, som har været en del af Otto Chrestensen A/S i mere end 40 år, træder et skridt tilbage og vil fremover bistå ejerkredsen med sin store erfaring indenfor entreprenørbranchen.

Med den nye ledelse og ejerstruktur sikrer vi, sammen med vores dygtige medarbejdere, den fortsatte positive udvikling af Otto Chrestensen A/S til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere.

For at synliggøre generationsskiftet, har vi valgt at skifte logo til et mere tidssvarende design.

Udlejning

Firmaet råder over en alsidig maskinpark, der gør jer i stand til at udføre en bred vifte af anlægs- og vedligeholdelsesopgaver.

Klik dig ind og se mulighederne.

Læs mere
byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen er autoriseret kloakmester, og er tilsluttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Klik her for at læse mere om vores kvalitetskontrol.

byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen A/S

I 1964 blev maskinstationen solgt fra og fra dette tidspunkt beskæftigede firmaet sig udelukkende med entreprenørarbejde. Firmaet har gennem årene været entreprenør på mange større projekter i det syd- og sønderjyske.

Læs mere om os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hovedkontor

Stensbækvej 16, Arnum
6510 Gram

Tlf: +45 74 82 64 90

oc@ottochrestensen.dk

facebook icon square 32x32 linkedin icon square 32x32

Vores kontortider er:

Mandag - torsdag 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 12.30