Menu

Økonomisk bæredygtighed

Kreditrating AAA

Otto Chrestensen ønsker at fremstå som en solid og ansvarsbevidst virksomhed der er anerkendt af kunder og ansatte. Derfor er det også med stolthed at vi er kan bevise vi er en pålidelig samarbejdspartner overfor vores kunder og leverandører. Men også at vi er en økonomisk stabil virksomhed. Dette kan vi bevise med AAA kreditratingen, siden 2013. AAA kreditrating er et kvalitetsstempel af virksomheders kreditværdighed, som bliver baseret på Nordens mest veletablerede AAA ratingsystem.

MEDLEM AF DANSK BYGGERI

Vi er medlem af Dansk Byggeri, som er et branchefællesskab for virksomheder inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Dansk byggeris opgave er at yde service til medlemsvirksomhederne samt fremme deres arbejdsgiverpolitiske og branchens erhvervspolitiske interesser. Helt konkret er den altså med til at sikre bl.a. overenskomster.

 

Udlejning

Firmaet råder over en alsidig maskinpark, der gør jer i stand til at udføre en bred vifte af anlægs- og vedligeholdelsesopgaver.

Klik dig ind og se mulighederne.

Læs mere
byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen er autoriseret kloakmester, og er tilsluttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Klik her for at læse mere om vores kvalitetskontrol.

byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen A/S

I 1964 blev maskinstationen solgt fra og fra dette tidspunkt beskæftigede firmaet sig udelukkende med entreprenørarbejde. Firmaet har gennem årene været entreprenør på mange større projekter i det syd- og sønderjyske.

Læs mere om os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hovedkontor

Stensbækvej 16, Arnum
6510 Gram

Tlf: +45 74 82 64 90

oc@ottochrestensen.dk

facebook icon square 32x32 linkedin icon square 32x32

Vores kontortider er:

Mandag - torsdag 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 12.30