Menu

CSR

FOKUS PÅ MILJØET 

Hos Otto Chrestensen forsøger vi løbende at optimere vores arbejdsplads med fokus på miljøet. Derfor har vi for nyligt skiftet vores brændstof til alle maskiner ud, hvor vi har har skiftet til Shell GTL Fuel. Shell GTL Fuel er et brændstof som brænder renere en råoliebaseret diesel og udleder dermed væsentlig færre skadelige stoffer og minde røg. Derudover er det brændstof fremstillet af naturgas i stedet for råolie.

Ikke nok med det udleder Shell GTL Fuel også mindre CO2. I vores branche kan CO2 udledning ikke undgås, men den kan kompenseres. Derfor er det et skridt i den rigtige retning, at vi nu kører på en mere bæredygtig brændstof. 

Du kan læse mere om Shell GTL Fuel her: DCC energi

BIONEDBRYDELIGE OLIER OG SMØREFEDT

Vores maskiner kører også på bionedbrydelige olier og smørefedt, som er produkter der er godkendt efter den Europæiske Miljøstandard "ECO label" eller den tyske "Blaue Engel label" eller som opfylder den svenske standart SS 15 54 34 og tilsvarende godkendelser. Petro-Canada's ENVIRON MV hydraulik olie er en ikke giftig, bionedbrydelig genanvendelig olie, som derfor er meget brugbar i miljømæssige områder, såsom faunapassager. 

Du kan læse mere om ENVIRON MV HYDRAULISK OILE her: Tech Data

Udlejning

Firmaet råder over en alsidig maskinpark, der gør jer i stand til at udføre en bred vifte af anlægs- og vedligeholdelsesopgaver.

Klik dig ind og se mulighederne.

Læs mere
byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen er autoriseret kloakmester, og er tilsluttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Klik her for at læse mere om vores kvalitetskontrol.

byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen A/S

I 1964 blev maskinstationen solgt fra og fra dette tidspunkt beskæftigede firmaet sig udelukkende med entreprenørarbejde. Firmaet har gennem årene været entreprenør på mange større projekter i det syd- og sønderjyske.

Læs mere om os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hovedkontor

Stensbækvej 16, Arnum
6510 Gram

Tlf: +45 74 82 64 90

oc@ottochrestensen.dk

facebook icon square 32x32 linkedin icon square 32x32

Vores kontortider er:

Mandag - torsdag 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 12.30