Menu

Medarbejder- & arbejdsmiljøpolitik

Medarbejderne i fokus

Medarbejderne i Otto Chrestensen er vores vigtigste led i dagligdagen. Derfor er det naturligt for os, at vi gør alt for at skabe det bedste arbejdsmiljø. Dette gælder det fysiske arbejdsmiljø, hvor vi løbende uddanner vores medarbejder i relevant uddannelse, samt sørger for at sikkerheden er i top, ved at udlevere nødvendigt sikkerhedsudstyr. Det gælder også det psykiske arbejdsmiljø, hvor det er vigtigt for os at vores medarbejder trives professionelt og socialt. 

Arbejdstilsynets grønne smiley

Som en del af Otto Chrestensens arbejdsmiljøpolitik er det vigtigt for os vi ikke overtræder arbejdsmiljøreglerne. Dette sikre vi med tilsyn fra arbejdstilsynet, som har gennemgået sit tilsyn og dermed givet os en grøn smiley. Den grønne smiley indikere at der ikke er noget udestående med arbejdstilsynet.

 

Udlejning

Firmaet råder over en alsidig maskinpark, der gør jer i stand til at udføre en bred vifte af anlægs- og vedligeholdelsesopgaver.

Klik dig ind og se mulighederne.

Læs mere
byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen er autoriseret kloakmester, og er tilsluttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Klik her for at læse mere om vores kvalitetskontrol.

byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen A/S

I 1964 blev maskinstationen solgt fra og fra dette tidspunkt beskæftigede firmaet sig udelukkende med entreprenørarbejde. Firmaet har gennem årene været entreprenør på mange større projekter i det syd- og sønderjyske.

Læs mere om os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hovedkontor

Stensbækvej 16, Arnum
6510 Gram

Tlf: +45 74 82 64 90

oc@ottochrestensen.dk

facebook icon square 32x32 linkedin icon square 32x32

Vores kontortider er:

Mandag - torsdag 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 12.30