Menu

ER DU INTERESSERET I ET SPÆNDENDE JOB I EN ENTREPRENØRVIRKSOMHED ?

 

Medarbejderne i Otto Chrestensen er vores vigtigste led i dagligdagen. Derfor er det naturligt for os, at vi gør alt for at skabe det bedste arbejdsmiljø. Dette gælder det fysiske arbejdsmiljø, hvor vi løbende uddanner vores medarbejder i relevant uddannelse, samt sørger for at sikkerheden er i top ved at udlevere nødvendigt sikkerhedsudstyr. Det gælder også det psykiske arbejdsmiljø, hvor det er vigtigt for os, hos vores medarbejdere trives professionelt og socialt. Det handler altså om det gode arbejdsliv hos Otto Chrestensen. 

Det er også vigtigt for os, at du har mulighed for at gøre brug af dine kompetencer, erfaring og innovative ideer. Derfor karriereudvikler og kompetenceløfter vi hele tiden vores medarbejder gennem kurser, sparing og uddannelser. Dermed er vi sikre på, at vores medarbejdere er rustet til at udføre de tildelte arbejdsopgaver. 

Otto Chrestensen er også en virksomhed med fokus på bæredygtighed, hvor vi hele tiden kigger på tiltag, der kan være med til at optimere vores fokus på miljøet. V i har bl.a. skiftet til bionedbrydelige olier og smørefedt på vores maskiner, samt skiftet til Shell GTL Fuel, som  brænder renere en råoliebaseret diesel og dermed udleder væsentlig færre skadelige stoffer og minde røg.

Hvis dette lyder interessant for dig, og virker som et arbejdsmiljø du kunne se dig selv i, vil vi meget gerne høre fra dig.  

Hvis du er interesseret i et job hos os, vil vi meget gerne modtage en uopfordret ansøgning fra dig.


Nogle af de profiler, vi typisk søger er:

  • Specialarbejder
  • Rørlægger
  • Maskinfører
  • Struktørlærling

Det er ikke et krav, men en absolut fordel, hvis du har kørekort og erfaring indenfor branchen.

Henvendelse rettes til:
Jan Schmidt på tlf. 74 82 64 90 - mail:   jcs@ottochrestensen.dk

Udlejning

Firmaet råder over en alsidig maskinpark, der gør jer i stand til at udføre en bred vifte af anlægs- og vedligeholdelsesopgaver.

Klik dig ind og se mulighederne.

Læs mere
byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen er autoriseret kloakmester, og er tilsluttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Klik her for at læse mere om vores kvalitetskontrol.

byggeriets kvalitetskontrol

Otto Chrestensen A/S

I 1964 blev maskinstationen solgt fra og fra dette tidspunkt beskæftigede firmaet sig udelukkende med entreprenørarbejde. Firmaet har gennem årene været entreprenør på mange større projekter i det syd- og sønderjyske.

Læs mere om os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hovedkontor

Stensbækvej 16, Arnum
6510 Gram

Tlf: +45 74 82 64 90

oc@ottochrestensen.dk

facebook icon square 32x32 linkedin icon square 32x32

Vores kontortider er:

Mandag - torsdag 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 12.30