Miljø

FOKUS PÅ MILJØET 

Hos Otto Chrestensen forsøger vi løbende at optimere vores arbejdsplads med fokus på miljøet. Derfor har vi for nyligt skiftet vores brændstof til alle maskiner ud, hvor vi har har skiftet til Shell GTL Fuel. Shell GTL Fuel er et brændstof som brænder renere en råoliebaseret diesel og udleder dermed væsentlig færre skadelige stoffer og minde røg. Derudover er det brændstof fremstillet af naturgas i stedet for råolie.

Ikke nok med det udleder Shell GTL Fuel også mindre CO2. I vores branche kan CO2 udledning ikke undgås, men den kan kompenseres. Derfor er det et skridt i den rigtige retning, at vi nu kører på en mere bæredygtig brændstof. 

Du kan læse mere om Shell GTL Fuel her: DCC energi


BIONEDBRYDELIGE OLIER OG SMØREFEDT

Vores maskiner kører også på bionedbrydelige olier og smørefedt, som er produkter der er godkendt efter den Europæiske Miljøstandard "ECO label" eller den tyske "Blaue Engel label" eller som opfylder den svenske standart SS 15 54 34 og tilsvarende godkendelser. Petro-Canada's ENVIRON MV hydraulik olie er en ikke giftig, bionedbrydelig genanvendelig olie, som derfor er meget brugbar i miljømæssige områder, såsom faunapassager. 

Du kan læse mere om ENVIRON MV HYDRAULISK OILE her: 

Tech Data

© copyright 2023 Otto Chrestensen

Site by GRASSAT